Κιβωτός Μυτιλήνης για τον «Μπίνγκο»: Αιχμές για προσπάθεια συγκάλυψης

Κιβωτός Μυτιλήνης για τον «Μπίνγκο»: Αιχμές για προσπάθεια συγκάλυψης

Ανακοίνωση για το αποτρόπαιο περιστατικό που συνέβη στα Κεραμειά σχετικά με την «φερόμενη δολοφονία ενός αδέσποτου σκύλου», εξέδωσε η Κιβωτός Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα η Κιβωτός τονίζει  ότι οι μαθητές που άκουσαν τον πυροβολισμό και κατόπιν είδαν έναν συγχωριανό τους να μεταφέρει το σώμα ενός αδέσποτου σκύλου προς άγνωστη κατεύθυνση, την επόμενη μέρα ενημέρωσαν τη δασκάλα τους, η οποία έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. Ωστόσο, όταν οι μικροί κλήθηκαν από την αστυνομία για να καταθέσουν, οι ίδιοι είπαν πως δεν γνώριζαν τίποτα. Η «Κιβωτός» αφήνει σαφείς αιχμές για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης,  χωρίς να το λέει ξεκάθαρα ενώ κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει στον Εισαγγελέα για να ριχθεί φως στην υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι στις 8 Ιανουαρίου 2023, τρεις ανήλικοι μαθητές στην περιοχή των Κεραμειών Λέσβου άκουσαν έναν πυροβολισμό και κατόπιν είδαν έναν συγχωριανό τους να μεταφέρει το σώμα ενός αδέσποτου σκυλιού που φρόντιζαν στο σχολείο τους προς άγνωστη κατεύθυνση (ένα σκυλάκο μάλιστα που από τέλη Νοεμβρίου προσπαθουμε να του βρούμε ένα σπίτι….).
Την επόμενη ημέρα, 9 Ιανουαρίου, οι μαθητές ενημέρωσαν τη δασκάλα τους, η οποία, όπως αρμόζει σε υπεύθυνο Άνθρωπο, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. Όταν όμως οι μικροί μαθητές κλήθηκαν από την αστυνομία, κατέθεσαν ότι… δεν είδαν απολύτως τίποτα! Σημειώνουμε, ότι το ζώο δεν έχει θεαθεί έκτοτε, ζωντανό ή νεκρό.
Δεδομένου ότι του θέματος έχει πλέον επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία, εμείς περιοριζόμαστε να σημειώσουμε ότι δύο είναι προφανώς τα σενάρια:
(α) είτε έχουμε να κάνουμε με τρεις μυθομανείς μικρούς (άρα αύριο ίσως καταγγείλουν κάποιον άλλον αθώο συμπολίτη μας για ένα ανύπαρκτο «έγκλημα»…)
(β) είτε έχουμε να κάνουμε με τρεις οικογένειες οι οποίες εκπαιδεύουν τα παιδιά τους να κρύβουν την αλήθεια, να λένε ψέματα στην αστυνομία και να καλύπτουν ένα δολοφόνο και (άρα αύριο θα καλύψουν κάποιον άλλο εγκληματία….)
Το πρώτο απαιτεί την παρέμβαση παιδοψυχολόγου, το δεύτερο παρέμβαση Εισαγγελέα. Και για να ξεκαθαριστεί ποιο από τα δύο συμβαίνει, αύριο η ΚΙΒΩΣΤΟΣ Μυτιλήνης θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

To top