Κύτελης κατά Χριστόφα για το Κατσάνειο: «Μια νέα αυτοδιοικητική παρέα μας ζητάει και τα ρέστα»

Κύτελης κατά Χριστόφα για το Κατσάνειο: «Μια νέα αυτοδιοικητική παρέα μας ζητάει και τα ρέστα»

Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης η Δημοτική αρχή, με τον  υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα με αφορμή την πρόσφατη παρέμβαση της παράταξης «Μπροστά»για το αρχοντικό «Κατσάνειο». Σε γραπτή απάντησή του ο   Δήμαρχος Στρατής Κύτελης κάνει λόγο για «αυτοδιοικητική παρέα», αναφέροντας ότι θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα στατικότητας του κτιρίου καθώς και τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία Μουσικού σχολείου. «Η γνώση και η αυτοκριτική είναι βασικές αρετές στην ενασχόληση με τα κοινά» συμβουλεύει  καταλήγοντας η δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Όταν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή έδωσε ένα «βουνό» χρήματα για να αγοράσει το «Κατσάνειο», στοχεύοντας να το κάνει «Μουσικό Σχολείο», δυο πράγματα λογικά έπρεπε να ελέγξει. Την στατικότητα του κτιρίου, αλλά και τις απαιτούμενες εκ του νόμου προϋποθέσεις για τη λειτουργία ενός «Μουσικού Σχολείου».
Όχι μόνο αυτά δεν έγιναν, αλλά τώρα έρχεται μια νέα «αυτοδιοικητική παρέα» και μας ζητάει και τα ρέστα, γνωρίζοντας τι έχει προηγηθεί.
Επειδή η Διοίκηση όμως έχει συνέχεια, οφείλει να λύνει τα όποια προβλήματα κληρονόμησε, παίρνοντας όμως την ευθύνη που της αναλογεί. Γι’ αυτό και εμείς θα προβούμε στις επισκευές που απαιτούνται αλλά και στην αξιοποίησή του, αφού κάνουμε την εκ του νόμου προβλεπόμενη «αλλαγή χρήσης».
Και κάτι ακόμα! Η γνώση και η αυτοκριτική είναι βασικές αρετές στην ενασχόληση με τα κοινά.

 

To top