Στην Ένωση Λιμένων Ελλάδος ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου

Στην  Ένωση Λιμένων Ελλάδος ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου

Ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Kώστας Παπαδόπουλος, συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε., έγινε για πρώτη φορά με την παρουσία του Εκτελεστικού Προέδρου του Ο.Λ.Π. Α.Ε. Yu Zenggang, ο οποίος και θα εκπροσωπεί τον Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Δ.Σ., μετά την παραίτηση του Προέδρου, κ. Άγγελου Καρακώστα, ενώ καθήκοντα Προέδρου έως την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, ανέλαβε ο κ. Θάνος Λιάγκος, Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Της συνεδρίασης προηγήθηκε επίσκεψη των μελών της Ε.ΛΙΜ.Ε. στο λιμάνι του Βόλου και στις εγκαταστάσεις του εμπορικού λιμένα.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τους Οργανισμούς Λιμένων και τα Λιμενικά Ταμεία, με κυριότερα, το θέμα συνδεσιμότητας μεταξύ λιμένων- σιδηροδρόμων- αυτοκινητοδρόμων- αεροδρομίων, κ.λπ., τη νέα εκπροσώπηση της Ε.ΛΙΜ.Ε. στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Λιμένων (ESPO), την τροποποίηση είσπραξης Λιμενικών Τελών των ερασιτεχνικών σκαφών, την παράταση του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ και την σύνδεση των Λιμενικών Ταμείων, με το Ηλεκτρονικό Σύστημα Κράτησης Θέσεων και Έκδοσης Εισιτηρίων Επιβατών Αποδείξεων Μεταφοράς του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα και η ένταξη του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου ως πλήρους μέλους της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος.

To top