Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην OPAP MARATHON EXPO 2022

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην OPAP MARATHON EXPO 2022

Με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Βόρειο Αιγαίο», η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε με επιτυχία στην Έκθεση OPAP MARATHON EXPO 2022, τη μεγαλύτερη αθλητική έκθεση στη χώρα, η οποία πραγματοποιήθηκε 09-12 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έδωσε δυναμικό παρών με ένα περίπτερο υψηλών προδιαγραφών που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.  Τα νησιά μας παρουσίασαν τις αθλητικές εκδηλώσεις τους στους επισκέπτες της έκθεσης, ενώ τα στελέχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που απάρτιζαν την αποστολή πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη Υπουργείων, Ομοσπονδιών, Οργανισμών, Συλλόγων και με αθλητικούς παράγοντες ανταλλάσσοντας απόψεις και σχεδιάζοντας μελλοντικές συνεργασίες.

Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Μεταναστευτικής κρίσης Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο ειδικός σύμβουλός σε θέματα Αθλητισμού Κρέτσης Βασίλης ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού Πολιτισμού της ΠΒΑ Χατζησταυράκης Γιώργος και ο διοικητικός υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε.Χίου Μισεντσής Αντώνης .
Στο περιθώριο της Έκθεσης οι κ. Κουρσουμπάς και Κρέτσης παρέστησαν στην κεντρική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ Authentic Talks στο ίδρυμα Νιάρχος με υψηλούς προσκεκλημένους και κεντρική παρουσιάστρια την Χιώτισσα Παρολυμπιονίκη Κέλλυ Λουφάκη.

To top