Η συγγραφέας Έλενα Χουσνή απαντά στο επιχείρημα «κατέβασα παιδική πορνογραφία για να γράψω ένα βιβλίο»

Η συγγραφέας Έλενα Χουσνή απαντά στο επιχείρημα «κατέβασα παιδική πορνογραφία για να γράψω ένα βιβλίο»

«Όταν ερευνάς τέτοια θέματα, φτάνεις την έρευνά σου ως το σημείο που σου επιτρέπουν τα κοινά μέσα» αναφέρει σε ανάρτησή της η συγγραφέας Έλενα Χουσνή για την υπόθεση που αφορά τον συγγραφέα που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία αφού στην κατοχή του βρέθηκαν 100 βίντεο με σκληρό πορνογραφικό περιχεόμενο, κυρίως με αγόρια και κορίτσια ηλικιών μεταξύ 10 με 12 ετών ενώ ο ίδιος κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι, όλο αυτό το υλικό ήταν στην κατοχή του γιατί ήθελε να γράψει ένα βιβλίο σχετικά.

Η συγγραφέας η οποία έχει γράψει και η ίδια το βιβλίο «το παιδί με τη Ριγέ Μπλούζα» τονίζει στην ανάρτησή της ότι χρειάστηκε και το δικό της βιβλίο έρευνα και απευθύνθηκε εκτός των κοινών μέσων που χρησιμοποίησε και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία την βοήθησε «αφάνταστα» δίνοντας της, τις πληροφορίες που χρειαζόταν στα πλαίσια της συγγραφής.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

Mε όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες, ανατρέχω στην δική μου έρευνα για το βιβλίο “Το παιδί με τη Ριγέ Μπλούζα”. Δεν θα κάνω τον δικαστή, ούτε τον ειδικό. Θα μεταφέρω την μικρή μου εμπειρία. Όταν ερευνάς τέτοια θέματα, φτάνεις την έρευνά σου ως το σημείο που σου επιτρέπουν τα κοινά μέσα (βιβλιογραφία, συνεντεύξεις με ειδικούς, στατιστικά στοιχεία που γνωστοποιούνται, αρθρογραφία στο διαδίκτυο κτλ). Προσωπικά, όταν εξήντλησα αυτά τα μέσα, απευθύνθηκα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Με βοήθησαν αφάνταστα δίνοντάς μου τις πληροφορίες που χρειαζόμουν στα πλαίσια της συγγραφής. Και βέβαια πάντα με απόλυτο σεβασμό στην πολύ σπουδαία δουλειά που κάνουν. Αν λοιπόν εγώ, είχα όλη την βοήθεια που χρειαζόμουν για την συγγραφή ενός βιβλίου που αφορά ενηλίκους και άρα “μπορεί” να απαιτεί την γνώση πληροφοριών ας πούμε πιο “σκληρών”, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί οποιοσδήποτε άλλος συγγραφέας δεν θα την είχε αυτή την βοήθεια….Από εκεί και πέρα, πέραν της περίπτωσης αυτής, όσα συμβαίνουν δεν μπορεί να τα αντέξει ανθρώπου νους….

To top