Δριμύ κατηγορώ της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κατά του νέου Συμπαρατάστατη του Πολίτη

Δριμύ κατηγορώ της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κατά του νέου Συμπαρατάστατη του Πολίτη

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε  κατά του νέου «Συμπαραστάτη του Πολίτη», Γεώργιο Παπαδόπουλο, η Περιφερειακή Παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για μία «καλοπληρωμένη θέση που για πρώτη φορά καλύφθηκε και για την περιφέρειά μας» ενώ χαρακτηρίζει τον κ. Παπαδόπουλο «συμπαραστάτη της φρασεολογίας των φονιάδων της Χρυσής Αυγής», «χυδαίο αντικομμουνιστή» και «ένθερμο θιασώτη της επικίνδυνης και ανιστόρητης θεωρίας των «δύο άκρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το χρονικό μιας προειλημμένης απόφασης βιώσαμε χτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με την εκλογή του «συμπαραστάτη του πολίτη και των επιχειρήσεων» της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου». Ενός θεσμού που έρχεται να λειάνει τις οξείες γωνίες μιας βάρβαρης πολιτικής, που έχει στο περιθώριο τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Ενός θεσμού που δεν υφίσταται στις περισσότερες περιφέρεις και τους δήμους ή η διαδικασία εκλογής του έχει παγώσει.

Μια καλοπληρωμένη θέση που για πρώτη φορά καλύφθηκε και για την περιφέρειά μας, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει οριστεί συμπαραστάτης.

Στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου όμως καλύφθηκε. Και ο εκλεκτός είναι:

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, μόνιμος δικαστικός υπάλληλος, πρώην αιρετός στο δήμο της Χίου, απόφοιτος της σχολής Ανθρωπιστικών σπουδών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, και κυρίως λάβρος… συμπαραστάτης» της φρασεολογίας των φονιάδων της Χρυσής Αυγής, χυδαίος αντικομμουνιστής και ένθερμος θιασώτης της επικίνδυνης και ανιστόρητης θεωρίας των «δύο άκρων», όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την καταδικαστική απόφαση των φασιστών δολοφόνων του Παύλου Φύσσα.
Ο λαός των νησιών που έχει πολεμήσει και στο πρόσφατο αλλά και στο απώτερο παρελθόν το φασισμό έχει κάθε δίκιο να οργίζεται απέναντι στην περιφερειακή αρχή που εξασφάλισε παχυλό μισθό, θέση και ρόλο στον εν λόγο κύριο.

Με αισθητή την απουσία του από την συνεδρίαση , σε μια εκλογική διαδικασία που τον αφορούσε,-καθ΄ότι βέβαιος για το αποτέλεσμα, με 18 ψήφους υπέρ , επί 29 παρόντων , 5 άκυρων , 2 λευκών και 4ων ψήφων υπέρ άλλου υποψηφίου, ο συμπαραστάτης του πολίτη στο Β.Αιγαίο είναι πλέον γεγονός…

Μια καλοπληρωμένη θέση που μόνο χρήσιμη για τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου δεν είναι.

Ακόμα περισσότερο όταν με τόσα κενά σε οργανικές θέσεις εργαζομένων, με υπηρεσίες κυριολεκτικά αποδεκατισμένες, η μοναδική έγνοια μας να είναι η κάλυψη μιας έμμισθης θέσης με αμφίβολη χρησιμότητα.

Μετρημένα τα κουκιά και προειλημμένη η απόφαση…

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου, κατήγγειλε και καταψήφισε την επιλογή και την κατά τα άλλα «μυστική» ψηφοφορία.

To top