Δωρεά εξοπλισμού από το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Δωρεά εξοπλισμού από το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Τη λειτουργία του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  20 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, π Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ιδρύματος, αναλύθηκαν και οι πρώτες κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα και αυτές αφορούν σημαντικές δωρεές σε τρία  νοσοκομεία – μεταξύ των οποίων και το Νοσοκομείου Μυτιλήνης  και την ανάπλαση  ενός γηπέδου στην Αστυπάλαια.

Ειδικότερα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν, μέσα στο 2022 αναμένεται να ολοκληρωθούν σημαντικές δωρεές για την αναβάθμιση χώρων στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας,  ενώ θα παραδοθεί σημαντικός εξοπλισμός για δυο κλινικές στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και θα γίνει ολική ανάπλαση του γηπέδου καλαθοσφαίρισης του Γυμνασίου στην Αστυπάλαια. Επιπλέον, το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα παρέχει έξι υποτροφίες σε φοιτητές της Φαρμακευτικής Σχολής, της Ιατρικής Σχολής και του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καμπούρης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο και έχει καταθέσει τις προτάσεις του για τον εξοπλισμό που απαιτείται για την αναβάθμιση κλινικών του Νοσοκομείου.

Ο ίδιος μιλώντας στον Αίολο αναφέρθηκε στις δωρεές και τις κλινικές τις οποίες πρόκειται να ενισχυθούν με νέο εξοπλισμό.

To top