Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μυτιλήνης: «Με αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι»

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μυτιλήνης: «Με αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι»

Συναντήσεις με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχε  το Δ.Σ  της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης στο πλαίσιο των οποίων έγινε ενημέρωση ότι η νέα χρονιά ξεκινάει με ελάχιστα κενά ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν κτιριακά και λειτουργικά  προβλήματα σχολείων. Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές ενώ τονίζει ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για διασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τα παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει την Δευτέρα με όνειρα, φιλοδοξίες και αγωνίες για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήσαμε τις εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους Διευθυντές της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λέσβου .

Μας ενημέρωσαν ότι η χρονιά ξεκινάει με ελάχιστα κενά τα οποία θα καλυφθούν άμεσα στο επόμενο διάστημα. Υπήρξε ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος και δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα μας σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στα κτιριακά όσο και σε θέματα λειτουργίας τον σχολείων.

Συμφωνήσαμε ότι μέσα από την καλή και αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, θα προσπαθήσουμε να επιλυθούν όποια προβλήματα υπάρξουν για το καλό των μαθητών και της σχολικής κοινότητας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας».

 

To top