Η Αστυνομία στη μάχη με τη φωτιά στη Σάμο| Ευχαριστίες Ντουρουντού στο προσωπικό

Η Αστυνομία στη μάχη με τη φωτιά στη Σάμο| Ευχαριστίες Ντουρουντού στο προσωπικό

Στην συμβολή της αστυνομίας  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για να συνδράμει την πυροσβεστική  στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στη Σάμο αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Ντουρουντούς ευχαριστεί το προσωπικό της αστυνομίας «για την άμεση ανταπόκριση και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού».

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στη Σάμο, από αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, ελήφθησαν μέτρα για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης, υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Ελευθέριου Ντουρουντού.

Με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα παρέχεται ουσιαστική συνδρομή στις πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενεργούν για την κατάσβεση της φωτιάς, στην προληπτική εκκένωση οικισμών και με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο πλησίον περιοχών όπου εξελίσσεται η πυρκαγιά. Παράλληλα επιχειρησιακές δυνάμεις ενεργούν και για τη διασφάλιση των περιουσιών των κατοίκων.

 

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για την άμεση ανταπόκριση και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που επιδεικνύουν και στους επικεφαλής των Πυροσβεστικών και Λιμενικών δυνάμεων για την αγαστή και άψογη συνεργασία».

 

To top