Τέσσερις συλλήψεις για άγριο καβγά στην Αγία Παρασκευή

Τέσσερις συλλήψεις για άγριο  καβγά στην Αγία Παρασκευή

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε  τη Δευτέρα το απόγευμα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου για άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών στο πανηγύρι του Ταύρου στην Αγία Παρασκευή. Οι τέσσερις κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό 33χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Μήνυση όμως κατά του 33χρονου έχουν υποβάλλει και οι τέσσερις για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Συνελήφθησαν,  το απόγευμα της Δευτέρας  (04-07-2022) στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερα (4) άτομα , σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της πρόκλησης φθορών.

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-07-2022) στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λέσβο, οι συλληφθέντες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με 33χρονο

κατά την διάρκεια του οποίου, επιτέθηκαν από κοινού και τραυμάτισαν τον τελευταίο με χρήση σωματικής βίας και γυάλινο αντικείμενο (μπουκάλι), ενώ προξένησαν και φθορές στο κινητό του τηλέφωνο.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος του 33χρονου για πρόκληση σωματικής βλάβης.

 

Τον προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

 

To top