Από την ΟΝΝΕΔ Λέσβου στα κεντρικά όργανα της Οργάνωσης

Από την  ΟΝΝΕΔ Λέσβου στα κεντρικά όργανα της Οργάνωσης

Στην Πολιτική και την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ εξελέγησαν μέλη της ΟΝΝΕΔ Λέσβου που συμμετείχαν στο 13ο Τακτικό Συνέδριο. Στην Πολιτική Επιτροπή εξελέγησαν ο Κώστας Μαμουλής και ο Κώστας Τσιαγκλιώτης ενώ στην Κεντρική Επιτροπή οι: Προκόπης Σαρρής, Φλώρα Μαλασίδη, Γρηγόρης Μπεκατώρος, Κώστας Κουρτέλης, Κώστας Τσούλος, Νίκος Αβούρης.

Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου Πραγματοποιήθηκε το 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Στο πιο μαζικό συνέδριο της ιστορίας της οργάνωσης συμμετείχαν 2393 σύνεδροι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου συμμετείχε με 53 συνέδρους , αρκετοί  από τους οποίους, προέρχονται από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Λέσβου αναφέρει τα εξής:

«Στο τριήμερο αυτό πραγματοποιήθηκε πλήθος τοποθετήσεων και προτάσεων στις θεματικές ενότητες, όπου έγινε και απολογισμός της οργάνωσης με την ομιλία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Λέσβου Γεώργιου Στρατηγέλλη (https://youtu.be/-ZwOOHXKwmU ).

Από την ομιλία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Λέσβου Γ. Στρατηγέλλη

Οι διεργασίες ολοκληρώθηκαν με την εκλογική διαδικασία στο όργανο της Κεντρικής Επιτροπής και το όργανο της Πολιτικής Επιτροπής.
Με την εκλογή των εκπροσώπων μας στην ΠΕ και την ΚΕ αποδεικνύεται ξεκάθαρα η μεγάλη ιστορία της οργάνωσης μας και η δημιουργία στελεχών όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης ολοκληρώθηκε η θητεία του Ανδρέα Καρασαρίνη στην ΠΕ του Κόμματος ως εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ και πλέον έχει αναλάβει Γραμματέας της Γραμματείας Αγροτικών φορέων. Ενώ Γραμματέας Ψηφιακού Μετασχηματισμού έχει οριστεί ο Κώστας Μαμουλής.
Η εκπροσώπηση της Λέσβου στα όργανα του κόμματος ολοκληρώνεται με την συμμετοχή της Χριστίνας Νιάνια στην ΠΕ η οποία εκλέχθηκε από τις αρχαιρεσίες του Συνεδρίου της ΝΔ πριν έναν μήνα».

To top