Παρέμβαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή για επίθεση με σιδηρογροθιά σε καταστηματάρχη

Παρέμβαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή για επίθεση με σιδηρογροθιά σε καταστηματάρχη

Τον καταστηματάρχη της προκυμαίας Μυτιλήνης ο οποίος δέχθηκε επίθεση με σιδηγροθιά στο πρόσωπο από νεαρούς που προσπάθησαν να τον ληστέψουν επισκέφθηκε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς . Ο Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ  μετά το ρεπορτάζ του Αίολος,  επισκέφθηκε την Παρασκευή το βράδυ τον κ. Μανώλη Σωτηρχέλλη στο μαγαζί του και δεσμεύθηκε ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες της επίθεσης να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη ,ενώ θα γίνουν ενέργειες και για παραλείψεις από αστυνομικούς που χειρίσθηκαν την υπόθεση.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής ενημερώθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Αίολος  για το συμβάν και η αντίδρασή του ήταν άμεση  και κινείται σε δυο κατευθύνσεις. Τόσο για τον εντοπισμό των δραστών όσο και για απόδοση ευθυνών σε αστυνομικούς που χειρίσθηκαν την υπόθεση και σύμφωνα με την μαρτυρία του καταστηματάρχη τον αποθάρρυναν από το να υποβάλλει μήνυση για την επίθεση που δέχθηκε.

Η επίσκεψη του υποστράτηγου  της ΕΛΑΣ στο μαγαζί του ανθρώπου που δέχθηκε αυτή την πρωτοφανή επίθεση για τα δεδομένα της Μυτιλήνης, ήταν κάτι που τον αιφνιδίασε ευχάριστα. Σε σχόλιό του ο ίδιος ο κ. Σωτηρχέλλης ενημέρωσε για την εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων  αναφέρει τα εξής: «…Είμαι ο παθών και θα ήθελα να σας πω για μια ευχάριστη έκπληξη που δέχθηκε στο κατάστημά μου εκεί όπου μου έγινε η επίθεση με απόπειρα ληστείας από τον ίδιο τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου υποστράτηγο κύριο Ντουρουντού. Δεν το περίμενα ποτέ με πόσο ευγένεια ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή μου και την θέληση για να αποδοθούν οι ευθύνες όπου πρέπει για τις όποιες παραλήψεις έγιναν και μερικοί από εδώ στα σχόλια το επισημάνετε. Αύριο Σάββατο μου έχει κλείσει ραντεβού για όλα τα πεπραγμένα. (…)

Η περίπτωσή μου μοιάζει να παίρνει το σωστό δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι ο αστυνομικός διευθυντής δεν γνώριζε τίποτα μέχρι που είδε το βίντεο στο κανάλι εδώ και φρίκαρε. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασή σας.

To top