Συλλήψεις στη Μύρινα για ναρκωτικά

Συλλήψεις στη Μύρινα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν μία 39χρονη και ένας 35χρονος χθες βραδινές ώρες στη Μύρινα από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, τα ανωτέρω άτομα εντοπίστηκαν στον Κρατικό Επιβατικό Αερολιμένα Λήμνου, κατά την αποβίβασή τους από αεροπλάνο το οποίο προερχόταν από την Αθήνα. Αφού ακινητοποιήθηκαν από τα ανωτέρω στελέχη, οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου όπου υποβλήθηκαν σε νομότυπη σωματική έρευνα και ιατρικές εξετάσεις-ακτινολογικό έλεγχο. Στην 39χρονη διενεργήθηκε σωματική έρευνα κατά την οποία βρέθηκε στην κατοχή της, επιμελώς κρυμμένη μία νάιλον διάφανη συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη μεικτού βάρους 149,74 γρ, καθώς και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, εντοπίστηκαν σε κοινή τσάντα αποσκευών με τον 35χρονο ένα πλαστικό κυτίο, περιέχον διάφορα πλαστικά αντικείμενα και βαμβάκια με υπολείμματα ηρωίνης, μη δυνάμενα να ζυγισθούν.

Επιπλέον, βρέθηκαν μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας του 35χρονου, δυο αεροπορικά εισιτήρια των επιβαινόντων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 400€, ως πιθανώς προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τα οποία ανευρέθηκαν κατά τη σωματική έρευνα.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία των ανωτέρω, όπου ανευρέθη ένα πλαστικό μπουκάλι νερού που περιείχε υγρή μεθαδόνη μεικτού βάρους 156,73 γραμμαρίων.

Από το Λιμεναρχείο Μύρινας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σύνολο των ανευρεθέντων ποσοτήτων και αντικειμένων με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών και πρόκειται να αποσταλούν στο τμήμα χημικών Υπηρεσιών Μυτιλήνης προς δειγματισμό και εξέταση.

To top