Εν αναμονή Εισαγγελικής απόφασης για το βρέφος 2 μηνών που νοσηλεύεται στο Βοστάνειο

Εν αναμονή Εισαγγελικής  απόφασης για το βρέφος 2 μηνών που νοσηλεύεται στο Βοστάνειο

Εντός των ημερών αναμένεται Εισαγγελική απόφαση για το βρέφος 2 μηνών, που παραμένει εδώ και εννιά μέρες  στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης,  μετά από κακοποίηση. Τη φροντίδα του έχει αναλάβει το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Το παιδί παραμένει στο Νοσοκομείο προκειμένου να βρίσκεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Σε  ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και λίγες μέρες έχουμε στην «αγκαλιά» μας έναν υπέροχο μπέμπη.

Κληθήκαμε από τις εισαγγελικές αρχές να καλύψουμε τη φροντίδα ενός μόλις 2 μηνών κακοποιημένου βρέφους Βοστάνειο Νοσκομείο Μυτιλήνης, και ασφαλώς ανταποκριθήκαμε θετικά.

Από εκείνη τη στιγμή, δεν έχουμε φύγει λεπτό από το πλευρό του. Σήμερα μετράμε εννέα εικοσιτετράωρα και συνεχίζουμε δυναμικά. Οι εθελοντές μας τον έχουν γεμίσει με αγάπη και ζεστές αγκαλιές.

Ο μικρούλης, μέρα με τη μέρα, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα μας και φυσικά του προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται. «Ντύσαμε» με χρώματα και μουσικές μελωδίες το ψυχρό δωμάτιο του νοσοκομείου.

Το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου μάς ευχαριστεί για τη στήριξη που προσφέρουμε στο έργο τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν «Είναι σαν να αντικαθιστάτε τρεις νοσηλεύτριες σε καθημερινή βάση».

Οι πολύτιμοι εθελοντές μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προσταστίας κατά του Covid-19, έχουν ανταποκριθεί με μεγάλη προθυμία και θέρμη. Ως αποτέλεσμα αυτής της αδιάκοπης και συλλογικής προσπάθειας, το μωράκι μέσα στις πρώτες 5 μέρες πήρε 200γρ. και η όψη του είναι πιο γαλήνια.

Θα είμαστε δίπλα του, διατηρώντας αυτή τη «φωλιά» αγάπης και απόλυτης φροντίδας για εκείνο, όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνει ακόμη στο νοσοκομείο.

Αυτή η νέα ζωή που κερδίζεται μέρα με τη μέρα είναι η αισιόδοξη «πυξίδα» για την επόμενη ημέρα στη δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων του «Χαμόγελου» που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο».

To top