Ορεινή ποδηλασία στην Αμαλή για την παγκόσμια ημέρα βουνού

Ορεινή ποδηλασία στην Αμαλή για την παγκόσμια ημέρα βουνού

Στους πρόποδες Αμαλής  συναντήθηκαν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το πρωί μια ντουζίνα θαρραλέοι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας οι οποίοι ποδηλάτησαν μέχρι και την κορυφή του βουνού. 500 μέτρα ψηλότερα, 50 λεπτά αργότερα και μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά, στην Παναγία της Αμαλής, περίμεναν κι άλλοι φίλοι-μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, με τις οικογένειες τους.

40 υπερθαρραλέοι ορεινοί δρομείς αψήφησαν το πολικό ψύχος και έτρεξαν στις 2 διαδρομές του αγώνα.και αμέσως μετά συγκεντρώθηκαν μικροί κυρίως και μεγάλοι γύρω από ένα νεαρό πεύκο στο χώρο της Παναγίας Αμαλής και το στόλισαν με Χριστουγεννιάτικα οικολογικά στολίδια. Απίστευτη η χαρά των παιδιών στο στολισμό του πραγματικού δέντρου, πολύ σωστό το μήνυμα για οικολογικά στολίδια και ιδιαίτερα μεγάλη η σημασία στον στολισμό δέντρου πάνω στο βουνό, που δεν κόπηκε και δεν κατέληξε σε κάποιο σαλόνι! Στο στολισμό συνέβαλαν εκτός από πολλά παιδιά, μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και μέλη του συλλόγου ορεινού τρεξίματος “Lesvos Runners”.
Την ίδια μέρα επισφραγίστηκε με φυσική παρουσία η συμφωνία συνεργασίας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και Lesvos Runners που είχε συμφωνηθεί πριν μέρες σε κοινή διαδικτυακή συνεδρίαση των συλλόγων. Οι δυο σύλλογοι μοιράζονται την ίδια αγάπη για το βουνό, το δάσος, τη φύση και τα μονοπάτια κι από σήμερα και μια συνεργασία σε επίπεδο δράσεων κι εκδηλώσεων.
Την ίδια μέρα επισφραγίστηκε με φυσική παρουσία η συμφωνία συνεργασίας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και Lesvos Runners που είχε συμφωνηθεί πριν μέρες σε κοινή διαδικτυακή συνεδρίαση των συλλόγων.

To top