Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
INDUSTRIAL OLIVE OIL MUSEUM, PIOP, 4APR2014

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων στις  18 Μαϊου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, εσπερίδα με θέμα «Ερευνητικές δράσεις, νέες τεχνολογίες και μουσεία», την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 (ώρα 17:00-19:00), στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου.

Με αφορμή το θέμα του φετινού εορτασμού «Μουσεία για την εκπαίδευση και την έρευνα», μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας θα αναπτύξουν θέματα τεχνολογιών αιχμής στα μουσεία, εκκινώντας από το θεωρητικό πλαίσιο, ενώ θα αναφερθούν και σε παραδείγματα καλών πρακτικών. Η εσπερίδα απευθύνεται τόσο σε φοιτητές και σε ερευνητές όσο και σε οποιονδήποτε έχει ενδιαφέρον σχετικά με τη χρήση των τεχνολογιών αιχμής στον τομέα του πολιτισμού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, το Σάββατο 18 Μαΐου η είσοδος στα Μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ είναι ελεύθερη. Επιπλέον, στα πωλητήρια των Μουσείων ΠΙΟΠ, στο MUSEUMSHOP Αθήνας και στο MUSEUMSHOP Θεσσαλονίκης, τα αντικείμενα θα διατίθενται με έκπτωση 10% και οι εκδόσεις του Ιδρύματος με έκπτωση από 10% έως και 45%.

 

 

To top