Τένις: Χρυσό μετάλλιο για την Τσακίρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 και U12

Τένις: Χρυσό μετάλλιο για την Τσακίρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Ε1 και U12

Το κύπελλο και την πρώτη θέση κατέλαβε η Νάνσυ Τσακίρη στο διπλό με συμπαίκτρια την Παπαβασιλείου Δάλια του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τένις Ε1 και U12 , που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Λέσβου με παρτενέρ την Δάλια Παπαβασιλείου του Ο.Α. Θεσπρωτίας, παίζοντας εξαιρετικά κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να κερδίσουν δύσκολα με 2-1 σετ το δίδυμο Ουσταμπασίδου Κατερίνα του Ο.Α.Κατερίνης  κ Πετσούλα Ευθυμίας του Ο.Α. Γρεβενών.

Στα μονά, η Μυτιληνιά αθλήτρια έφτασε μέχρι την 8αδα και εκεί αποκλείστηκε από την πολύ καλή Ουσταμπασίδου Κ., η οποία κατέκτησε και τον τίτλο.

Στην ίδια διοργάνωση η Ειρήνη Τσακίρη αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου αγωνιζόμενη στα διπλά με συμπαίκτρια την Ηλιουπούλου Μαρία από την Αθήνα, κατάφεραν να πάρουν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία U14.

Οι δυο αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου δούλεψαν πολύ σκληρά όλο το καλοκαίρι κάνοντας διπλές προπονήσεις στην Μυτιλήνη και στην Θεσσαλονίκη.

Η Ειρήνη πήρε μέρος και σε δυο Πανευρωπαϊκά Τουρνουά που έγιναν στην Βόρεια Ελλάδα ,Κουφάλα και Αριδαία. Εκεί κατάφερε να περάσει δύο γύρους στα προκριματικά και ένα γύρο στο κυρίως ταμπλό φτάνοντας στις 32 της διοργάνωσης

To top