Μαρίνα Σάττι: Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λίγες ώρες πριν τον β’ ημιτελικό της Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λίγες ώρες πριν τον β’ ημιτελικό της Eurovision

Άρρωστη με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό είναι λίγες ώρες πριν το β’ ημιτελικό της Eurovision η Μαρίνα Σάττι ενώ διέρρευσε στο διαδίκτυο και βίντεο με ολόκληρη την χθεσινή της πρόβα στη σκηνή.

Αν και κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται, όπως υποστήριξαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, διέρρευσαν όχι μόνο βίντεο από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι αλλά και από άλλες συμμετοχές στη Eurovision 2024.

Οπως σχολίασαν στην εκπομπή Super Katerina από το βίντεο αυτό της πρόβας η φωνή της Μαρίνας Σάττι ακούγεται με κάποιες αστάθειες. Και όπως αποκάλυψαν ο λόγος είναι ότι η τραγουδίστρια είναι άρρωστη με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό. Οπως υποστήριξαν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθείται ιατρικά και σήμερα το βράδυ θα είναι πανέτοιμη για τον προημιτελικό της Eurovision 2024.

Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό η Μαρίνα Σάττι

O δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή Super Katerina ανέφερε μάλιστα ότι η βραδινή πρόβα της Μαρίνας Σάττι ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την μεσημεριανή ενώ η τραγουδίστρια ακύρωσε χθες τις συνεντεύξεις που είχε προγραμματίσει ανάμεσα στις δύο πρόβες εξαιτίας ακριβώς του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε ότι από το βίντεο φαίνεται σαν η Μαρίνα Σάττι να «κρατάει» λίγο της φωνή της και πιθανόν να προσέχει για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό της στην τελική εμφάνιση.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η βραδινή πρόβα ήταν βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα -και σκηνοθετικά καθώς στη μεσημεριανή υπήρξαν κάποια προβλήματα, τονίζοντας ότι στη Eurovision μέχρι τελευταία στιγμή γίνονται διορθώσεις.

Και η ίδια η Μαρίνα Σάττι σε live της χθες εξήγησε ότι είναι με πυρετό.

Ο Γιάννης Αργυρίου αρχισυντάκτης του Eurovisionfun ανέφερε ότι και από την ελληνική αποστολή και από την δισκογραφική εταιρεία ήταν ικανοποιημένοι με τη βραδινή πρόβα και αισιόδοξοι για σήμερα και θεωρούν ότι απόψε το βράδυ θα είναι όλα οκ.

To top