Νέο μηχάνημα PCR στο μικροβιολογικό του Βοστάνειου

Νέο μηχάνημα PCR στο μικροβιολογικό του Βοστάνειου

Ένα νέο, πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα multiplex PCR, που επιτρέπει ταυτόχρονα έλεγχο για βακτήρια, ιούς, ζυμομύκητες, παράσιτα ή και ανθεκτικά στα αντιμικροβιακά γονίδια, προστέθηκε στον εξοπλισμό του μικροβιολογικού τμήματος του Βοστάνειου Νοσοκομείου.

Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με ολοκληρωμένα πάνελ που το καθένα προσφέρει δοκιμές για σετ παθογόνων που σχετίζονται με ορισμένες από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της υγειονομικής περίθαλψης του σήμερα.
Τα γρήγορα αποτελέσματα προσφέρουν τις πληροφορίες που απαιτούνται για να βοηθήσουν τους γιατρούς των επειγόντων περιστατικών να αξιολογούν καλύτερα τους ασθενείς και να λαμβάνουν έγκαιρες, σίγουρες ιατρικές αποφάσεις.
Το φιλικό προς τον χρήστη σύστημα ενσωματώνει την προετοιμασία, την ενίσχυση, την ανίχνευση και την ανάλυση δείγματος .
Γρήγορη και εύκολη προετοιμασία δειγμάτων: Απαιτούνται μόλις 2 λεπτά πρακτικής άσκησης για την προετοιμασία του δείγματος .
Ολοκληρωμένα αποτελέσματα σε περίπου 1 ώρα: Η αυτοματοποιημένη συνδρομική μοριακή δοκιμή PCR BIOFIRE FILMARRAY TORCH μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου μία ώρα.
Το έργο της ποιοτικής αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου συνεχίζεται, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου.

To top