Πρωταθλήτρια στο Αιγαίο η Άθληση νίκησε 3-2 τη Νάξο  

Πρωταθλήτρια στο Αιγαίο η Άθληση νίκησε  3-2 τη Νάξο  

 

Μετά από ένα συναρπαστικό συγκλονιστικό παιχνίδι τελικός στο πρωτάθλημα βόλεϊ του Αιγαίου η γυναικεία ομάδα της Άθλησης Μυτιλήνης νίκησε τον Απόλλωνα Νάξου στο ται μπρέικ με 3-2 κατακτώντας πανάξια την πρωτιά στον όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της  φορώντας το στέμμα της πρωταθλήτριας και θα μας εκπροσωπήσει στα μπαράζ ανόδου της περιφέρειας μαζί με τους άλλους πρωταθλητές της χώρας για τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην Α2 κατηγορία.

Οι αθλήτριες του Σάββα Περτσελή πήραν την νίκη με την βοήθεια του κόσμου που κατέκλισε το κλειστό στην Νεάπολη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ήταν η Νάξος που πήγε δίκαια σε αυτόν τον τελικό και διεκδίκησε και αυτή την πρωτιά.

Η νικήτρια άρχισε καλά το πρώτο σετ και το πήρε με 25-15 εύκολα . Ο Απόλλωνας ισορρόπησε φθάνοντας στο 1-1 με 19-25 . Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πήραν το τριτο με 25-20 δύσκολα αλλά δίκαια για να απαντήσει η Νάξος με το ίδιο σκορ 19-25 όπου νωρίτερα είχε ισοφαρίσει .

Στο τάι μπρέικ η Άθληση μπήκε δυνατά πήρε πόντους παίζοντας σωστά στο μπλοκ καταφέρνοντας να το κερδίσει 15-13 και να σκορπίσει ακράδαντο ενθουσιασμό.

Την απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια έκανε οι Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χροστόφας αφού το πρωτάθλημα αιγαίου έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Εκτός από τις ομάδες αυτές συμμετείχαν ακόμη ο Νηρέας Χίου και ο Πολυκράτης Σάμου.

To top