Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη περιοδεία της Έλενας Κουντουρά στη Λέσβο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη περιοδεία της Έλενας Κουντουρά στη Λέσβο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία της Ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Έλενας Κουντουρά, στη Λέσβο.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Αναστασίας Δαούση, στο έργο της οποίας αναφέρθηκε τόσο η Έλενα Κουντουρά, όσο και ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος και ο Δημήτρης Μοιρασγεντής, Αναπληρωτής Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου, στους χαιρετισμούς τους.

Το Σάββατο 6/4 η Έλενα Κουντουρά, που θα είναι εκ νέου υποψήφια στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, επισκέφθηκε την Καλλονή, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Στρατή Γελαγώτη, καθώς και τις Αντιδημάρχους Τουρισμού, Αφροδίτη Βατή και Ανάπτυξης, Ασανούλα Γιαννή. Η Έλενα Κουντουρά συνοδευόταν από τους Γιάννη Μπουρνού, Δημήτρη Μοιρασγεντή και Δημήτρη Ζαχαριάδη (υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου). Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις προκλήσεις της τουριστικής ανάπτυξης, τις ελλείψεις υποδομών και τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Δυτική Λέσβο, εστιάζοντας επίσης στην ευρωπαϊκή πολιτική για τον βιώσιμο τουρισμό.

Στη συνέχεια η κ. Κουντουρά επισκέφθηκε την Ανεμώτια, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ιστορία της οινοποίησης στη Λέσβο, αλλά και να δοκιμάσει τα κρασιά του συνεταιρισμού.

Πριν την αναχώρησή της από τη Λέσβο, η Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Παναγιώτη Χριστόφα, μαζί με τον Γιάννη Μπουρνού, το Δημήτρη Μοιρασγεντή, τον Δημήτρη Ζαχαριάδη και τον Συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Μυτιλήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κωνσταντίνο Καρατόλιο. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και πάλι η τουριστική ανάπτυξη, καθώς και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του νησιού μας.

To top