Έκοψαν το ρεύμα σε ζευγάρι με μικρό παιδί για 230 ευρώ

Έκοψαν το ρεύμα σε ζευγάρι με μικρό παιδί για 230 ευρώ

Σε καταγγελία προχώρησε το Εργατικό Κέντρο Λέσβου καθώς εταιρεία παροχής ρεύματος έκοψε το ρεύμα σε νεαρό ζευγάρι με δύο ετών παιδί που κατοικεί στη Μυτιλήνης για οφειλή μόλις 230 ευρώ. Το πρωι της Τετάρτης έγινε διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ ενώ η εταιρεία ΗΡΩΝ επανασύνδεσε το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας.

Τηλεφωνική διαμαρτυρία, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γιάννης Ζαφειρίου, στην εταιρεία ρεύματος ΗΡΩΝ, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε νεαρό ζευγάρι, με 2 ετών παιδί, που κατοικεί στη Μυτιλήνη για μόλις 230 ευρώ.

Καταγγέλλουμε στον λεσβιακό λαό, την απαξιωτική συμπεριφορά της εταιρείας, που δεν έχει δείξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον να επικοινωνήσει με την συμπολίτισσα μας, όπως υποσχέθηκε.

Καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά, την κυβέρνηση της ΝΔ, που δεν παίρνει κανένα μέτρο για την προστασία των λαϊκών οικογενειών, των φτωχών νοικοκυριών, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες.

Τεράστιες είναι και οι ευθύνες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που με τις πολιτικές τους, έχουν φτάσει στα όρια της φτώχειας χιλιάδες νοικοκυριά.

Κανένας δεν είναι μόνος του. Με μπροστάρηδες τα εργατικά σωματεία και τους συλλόγους, ενώνουμε τις φωνές μας και την πάλη μας, για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, για να μειωθούν οι τιμές στα τιμολόγια ρεύματος.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας, που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, να απευθύνεται στο Εργατικό Κέντρο Λέσβου και στα εργατικά Σωματεία (Βαλαωρίτου και Δαβάκη γωνία) και στο τηλέφωνο 22510-28861.

Με τον αγώνα μας, κάνουμε πράξη το σύνθημα «απέναντι στα κέρδη τους, προτάσσουμε τη ζωή μας», ενώνουμε την φωνή μας στην απεργία της Τετάρτης 17 Απρίλη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 11 το πρωί σε Μυτιλήνη και Καλλονή.

To top