Συνελήφθη ο δράστης για τη βίαιη συμπεριφορά σε αδέσποτο στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη ο δράστης για τη βίαιη συμπεριφορά σε αδέσποτο στη Μυτιλήνη

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες με έναν άνδρα στη Μυτιλήνη να κλωτσάει ένα γατάκι. Έπειτα από έρευνα της αστυνομίας, ο δράστης συνελήφθη την Τετάρτη 20 Μαρτίου και πρόκειται για έναν άνδρα 46 ετών και Τουρκικής καταγωγής.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας προστασίας ζώων συντροφιάς ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο.

Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο που κυκλοφορεί ο άνδρας διακρίνεται να κινείται πεζός στη Μητρόπολη, να μπαίνει σε ένα στενό, να βλέπει τη γάτα και καθώς εκείνη κινείται για να φύγει ο 46χρονος την κλωτσάει και εκείνη εκτινάσσεται στο τοίχο και φεύγει τρομαγμένη.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνελήφθη, χθες (20-03-2024) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε ότι, προχθές (19-03-2024) το απόγευμα, ο συλληφθείς κινούμενος πεζός σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, κλώτσησε αδέσποτη γάτα.

Σε βάρος του βεβαιώθηκε και προβλεπόμενο από τη νομοθεσία διοικητικό πρόστιμο.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

To top