Let΄s… «Roll» στην προκυμαία Μυτιλήνης

Let΄s… «Roll» στην προκυμαία Μυτιλήνης

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να αποφασίζετε εσείς για το παγωτό που θέλετε να απολαύσετε, να επιλέξετε τα υλικά της αρεσκείας σας και να το δείτε να φτιάχνεται μπροστά σας μέσα σε 3 λεπτά? Το Ice Roll είναι η νέα μόδα του παγωτού που ήρθε στην Μυτιλήνη και θα σας… συναρπάσει.

Από την Μ. Παρασκευή στην Π. Κουντουριώτη 63 το «ROLL…Ice cream & more» ανοίγει τις «ψυχώμενες» πύλες του για να υποδεχτεί τους λάτρεις του παγωτού. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη. Πάνω σε μια ειδικά ψυχόμενη πλάκα τοποθετούνται ολόφρεσκα υλικά, ανάλογα με το γούστο του καθενός, όπως γάλα, υγρή σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις, μέλι , ζάχαρη, φρούτα εποχής και ξηροί καρποί, τεμαχίζονται και αναμιγνύονται με τις ειδικές σπάτουλες, μπροστά στα μάτια μας.

Μέσα από μια απολαυστική διαδικασία, καταλήγουν σε υπέροχα παγωτορολάκια! Είναι μια πρωτότυπη μέθοδος που δεν χρησιμοποιεί συντηρητικά, χρωστικές και τεχνικά πρόσθετα, αλλά προϊόντα αγνά, με αποτέλεσμα οι γεύσεις να παραμένουν αυθεντικές, να συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους και να αναδύονται ανεμπόδιστα, η καθεμία ξεχωριστά.

Πέραν του Ice Roll στο “Roll…Ice cream & more» θα βρείτε το πιο κρεμώδες και γευστικό Soft Παγωτό μηχανής της πόλης, σε γεύσεις από σοκολάτα και βανίλια μέχρι μαστίχα, μπάλες παγωτού που μπορείτε να απολαύσετε είτε σε χωνάκι είτε σε κυπελλάκι, παγωτίνια κλασσικά και σε ιδιαίτερες γεύσεις, τούρτες παγωτού. Στο «Roll…Ice cream & more» όμως το…more είναι αυτό που μετράει ακόμη περισσότερο. Vaflaki, Wafle cup και Κρέπα όλα στο χέρι για να τα απολαμβάνετε στην βόλτα σας Bubble Tea, Γρανίτες, MilkShake και φυσικά όλων των ειδών οι καφέδες και τα ροφήματα

Let΄s Roll λοιπόν…

 

To top