Συνάντηση Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμπά με τη Δήμαρχο Λήμνου

Συνάντηση Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμπά με τη Δήμαρχο Λήμνου

Τη Λήμνο επισκέφθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού Δ. Καλλίας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα τα Τεχνικά Έργα, Χατζηκυριαζής Χρυσόστομος , και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητες την μεταναστευτική κρίση και τον συντονισμό Δημήτρης Κουρσουμπάς.

Οι Δ. Καλλίας και Χ. Χατζυκυριαζής πραγματοποίησαν συναντήσεις με διοικητικούς υπαλλήλους της Π.Ε. Λήμνου για θέματα των αρμοδιοτήτων τους ενώ συναντήθηκαν και με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικών θεμάτων της ΠΕ Λήμνου κ. Βλάττα-Λαμπρινό καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Αδαμίδη.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις «Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης.»

Τέλος συναντήσεις για θέματα των αρμοδιοτήτων του είχε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Κουρσουμπάς ο οποίος και συνάντησε κατά σειρά την Δήμαρχο Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα , την Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννα Διαματάρη, τον Αστυνομικό Διοικητή του Α.Τ. Μύρινας κ .Κρομυδέλλη και τον Λιμενάρχη Μύρινας κ. Καλτσούνη.

 

To top