Συνάντηση Καλτάκη με Βατή και Γιαννάκα για αμοιβαία συνεργασία στον τομέα του τουρισμού

Συνάντηση Καλτάκη με Βατή και Γιαννάκα για αμοιβαία συνεργασία στον τομέα του τουρισμού

Συνάντηση εργασίας του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Ιωάννη Καλτάκη, αρμόδιου για θέματα τουρισμού, με την Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης Εξωστρέφειας & Πρασίνου Δυτικής Λέσβου Αφροδίτη Βατή και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Μυτιλήνης Νίκο Γιαννάκα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με σκοπό την αμοιβαία συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης εξέφρασε την πρόθεση της περιφερειακής αρχής να σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος σε εγχειρήματα που στόχο έχουν την ανάδειξη της Λέσβου ως τουριστικό προορισμό, συζήτησε με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους τις προτάσεις τους για το τουριστικό προϊόν της Λέσβου και ετέθησαν οι βάσεις για αμοιβαία συνεργασία στον εν λόγω τομέα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ψηφιακή προβολή του προορισμού, η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η συνδεσιμότητα της Λέσβου με τη Βόρειο Ελλάδα. Κοινή πεποίθηση των παρευρισκόμενων ήταν ότι η υλοποίηση δράσεων εντός πλαισίου αμοιβαίας συνεργασίας και συνεργειών μεταξύ των φορέων αποτελεί θεμελιώδες συστατικό της επιτυχίας ανάδειξης της Λέσβου ως αναγνωρίσιμο τουριστικό προορισμό. O Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ζήτησε εξωστρέφεια και αλληλοϋποστήριξη στη κοινή συνεργασία και στήριξη στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας.

To top