«Αυλαία» για το 7ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού της Μυτιλήνης

«Αυλαία» για το 7ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού της Μυτιλήνης

«Αυλαία» σήμερα για το 7ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού της Μυτιλήνης με την τελευταία δοκιμασία που έγινε το μεσημέρι στην Πλατεία Σαπφούς, «τα παιχνίδια της Πλατείας». Το 7ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού διοργανώθηκε από το Δήμο Μυτιλήνης και τις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού και Τουρισμού, έπειτα από πέντε χρόνια αποχής.

22 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή και κλήθηκαν να λύσουν 15 δύσκολους – όπως δήλωσαν στην κάμερα του «Αίολος» – γρίφους και τα κατάφεραν σχεδόν όλες! Ο γρίφος 15, όπως είπαν, ήταν αυτός που δυσκόλεψε τις περισσότερες ομάδες.

Ο πιο ιδιαίτερος γρίφος ήταν αυτός που απεικόνιζε τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα σε μικρή ηλικία και όσοι έβρισκαν ότι ήταν εκείνος, έπρεπε να του πάνε το αγαπημένο του μηχανικό μολύβι και να του τραγουδήσουν το αγαπημένο του τραγούδι – στοιχεία τα οποία συμπεριλαμβάνονταν στον συγκεκριμένο γρίφο.

Ο πιο αστείος γρίφος πάντως ήταν αυτός με την Εριφύλη Χιωτέλλη και τον Νίκο Γιαννάκα, οι οποίοι ζητούσαν από τους διαγωνιζόμενους να τους φέρουν ένα χειροποίητο κέικ και ένα μπαλάκι αντιστρές αντίστοιχα. Γρίφοι απαιτητικοί, που χρειάστηκαν πολλή δουλειά και προσωπικό χρόνο από τις ομάδες για να τους λύσουν και να κερδίσουν πόντους ενώ η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους θα κερδίσει το έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Η επιτροπή του κυνηγιού θα «συνεδριάσει» σήμερα το βράδυ, θα καταμετρήσει τους πόντους και θα ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή αύριο Κυριακή στην καρναβαλική παρέλαση!

To top