Αγρότες της Λέσβου: «Συνεχίζουμε τον αγώνα»

Αγρότες της Λέσβου: «Συνεχίζουμε τον αγώνα»

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου στέλνει  μήνυμα στην κυβέρνηση ότι απορρίπτοει τα μέτρα – ψίχουλα που πρόσφατα ανακοίνωσε και συνεχίζουν τον αγώνα τους.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα, έναν αγώνα που δίνουμε χρόνια τώρα. Έναν αγώνα που δώσαμε και φέτος οργανωμένα σ’ όλη τη χώρα. Θα συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι περήφανα με διάφορες μορφές πάλης.
Χαιρετίζουμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σ’ όλη τη χώρα. Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, του συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες που με κάθε τρόπο εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στις κινητοποίησης μας κατανοώντας ότι ο αγώνας μας είναι και δικός τους για να έχουν πρόσβαση σε φτηνά και ποιοτικά προϊόντα.
Τα αιτήματά μας δεν ικανοποιήθηκαν. Η κυβέρνηση μας έδωσε μόνο ψίχουλα. Αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχουμε δίκιο. Υποσχέθηκε να σταματήσει τις αθρόες εισαγωγές και ελληνοποιήσεις προϊόντων φυτικής, ζωικής και μελισσοκομικής παραγωγής.
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, να οργανωνόμαστε και να διεκδικούμε. Επόμενος σταθμός η επέτειος του ΚΙΛΕΛΕΡ που θα έχει μορφή κινητοποίησης – συλλαλητηρίου. Για άλλη μια φορά όλοι και όλες θα ξανασυναντηθούμε τη Κυριακή στις 10 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στη διασταύρωση Καλλονής – Αγίας Παρασκευής να διαδηλώσουμε για τα δίκαια αιτήματά μας και να τιμήσουμε την 114η επέτειο του ηρωικού ξεσηκωμού των κολίγων της Θεσσαλίας.
Πάντα φάρος, πάντα επίκαιρος.»

 

To top