Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των πλακόστρωτων στην οδό Ερμού

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των πλακόστρωτων στην οδό Ερμού

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των πλακόστρωτων  στην οδό Ερμού, οι οποίες ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Από αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, οι εργασίες θα μεταφερθούν στο τμήμα από την οδό Αδραμυτίου (Γενί Τζαμί) έως την οδό Ισαύρων (Φαρμακείο Νίκου Ευριπιώτη) για διάστημα έως 5 ημερών.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Μυτιλήνης, για τα υπόλοιπα τμήματα, και ειδικότερα από την οδό Ισαύρων έως την οδό Πιττακού και  από την οδό Πιττακού έως τα Κεντρικά Λύκεια θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από το Δήμο Μυτιλήνης.

Στα τμήματα αυτά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης του πλακόστρωτου και επανατοποθέτηση, στα σημεία που παρουσιάζουν φθορές με τις υφιστάμενες πλάκες ή με νέες όμοιες με τις υφιστάμενες όπου απαιτηθεί. Κατά τις εργασίες τα τμήματα θα είναι κλειστά για όλα τα τροχοφόρα εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κ.λ.π), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η κυκλοφορία των τροχοφόρων θα γίνεται από παρόδιες οδούς στα τμήματα που επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων.

Οι πεζοί θα μπορούν να κυκλοφορούν κατά την εκτέλεση των εργασιών από οριοθετημένους διαδρόμους που θα υπάρχουν με ευθύνη του αναδόχου. Επιπλέον, τα οχήματα και οι πεζοί θα ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες τόσο για την εκτέλεση έργων όσο και για το τμήμα της οδού που θα παραμένει κλειστό με ευθύνη και υποχρέωση του αναδόχου.

To top