Αιολικός-Ανα/ση καρδίτσας 1-1: Μπορούσε τη νίκη τον αδίκησε η διαιτησία

Αιολικός-Ανα/ση καρδίτσας 1-1: Μπορούσε τη νίκη τον αδίκησε η διαιτησία

Για ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα του ο Αιολικός υποχρεώθηκε σε ισοπαλία αυτή την φορά με την Αναγέννηση Καρδίτσας 1- 1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που είχε η ομάδα του Σλόμπονταν Κριτμσάρεβιτς αφού του έλειπαν για διάφορους λόγους βασική του παίκτες εντούτοις αυτή που αγωνίστηκαν μπόρεσαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο όμως για μια ακόμη φορά μετά τον Ηρακλή ένοιωσαν ξανά την αδικία αυτή την φορά από τον διαιτητή Βλάχο ο οποίος έκλεισε τα μάτια του σε ανατροπή του Γάλλου Ενομό στο 65′ σε φάση πέναλτι από τον γκολκίπερ της Καρδίτσας Τσέλιο θεωρώντας πως ο παίκτης του Αιολικού έπεσε μόνος του στην περιοχή κάνοντας θέατρο.

Την στιγμή αυτή η ομάδα της Μυτιλήνης είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος με ασύλληπτο σουτ του Ζάκαριτς στο 23′ και ‘ήταν μπροστά στο σκορ.

Αν γίνονταν το 2-0 τότε ο Αιολικός δύσκολα θα έχανε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος έφθασαν στην ισοφάριση στο 70’ με σκόρερ τον Κοκκίνη.

Ο Αιολικός ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Γιώργος Μανούσος για μαρκάρισμα σε αντίπαλο

To top