Δήμος Μυτιλήνης: Άνοιξε η υποβολή αιτήσεων για το πιλοτικό πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς»

Δήμος Μυτιλήνης: Άνοιξε η υποβολή αιτήσεων για το πιλοτικό πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς»

Ξεκίνησε η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από υποψηφίους ωφελούμενους – γονείς βρεφών και νήπιων, για την ένταξη τους στο πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς» για το Δήμο Μυτιλήνης. Το πρόγραμμα εκτελείται από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογενείας .

Η εγγραφή στο Μητρώο Ωφελούμενων (γονείς) γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα ntantades.gov.gr έως 30 Σεπτεμβρίου 2024 ή έως εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού του Προγράμματος. Για να εισέλθετε στην σελίδα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι προσωπικοί κωδικοί του taxisnet .

Αίτηση μπορούν να συμπληρώσουν γονείς παιδιών μητέρα ή πατέρας, φυσικοί, θετοί ή ανάδοχοι, η κάθε πρόσωπο στο όποιο έχει ανατεθεί, με δικαστική απόφαση ή εισαγγελική διάταξη η αποκλειστική επιμέλεια βρέφους ή νήπιου, που εργάζονται είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, με οποιαδήποτε μορφή απασχόληση , συμπεριλαμβανόμενων και των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών, με τρέχουσα οικογενειακή κατάσταση την ύπαρξη ανηλίκου τέκνου ηλικίας (2) μηνών έως (2) ετών και (6) μηνών. Είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Μυτιλήνης και έχουν ετήσιο ατομικό εισόδημα για το φορολογικό έτος 2022, το οποίο δεν υπερβαίνει το ποσό των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (24.000 ευρώ).

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο της ηλεκτρονικής αίτησης, οδηγίες και διευκρινίσεις επί των απαιτούμενων δικαιολογητικών καθώς και κάθε πρόσθετη πληροφορία, οι υποψήφιοι ωφελούμενοι θα βρουν στην ηλεκτρονικοί διεύθυνση της Δράσης ntantades.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της ΓΓΙΑΔ www.isitota.gr και στα τηλέφωνα 2103258080, 2103258090 ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ntantades@yeka.gr

To top