Κλειστή την Τετάρτη μετά τις 12 η αγορά της Μυτιλήνης

Κλειστή την Τετάρτη μετά τις 12 η αγορά της Μυτιλήνης

Ρολά θα κατεβάσουν αύριο Τετάρτη τα καταστήματα στην αγορά της Μυτιλήνης μετά τις 12 το μεσημέρι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο φορολογικό νομοσχέδιο και προκείμενου να συμμετάσχουν εργαζόμενοι και καταστηματάρχες στην κινητοποίηση που θα γίνει στις 12 στην Πλατεία Σαπφούς, όπως ανακοίνωσε το Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συνεδρίασε και αποφάσισε την συμμετοχή του Εμπορικού Κόσμου στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου με συμβολικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 και την παρουσία των συναδέλφων στην πλατεία Σαπφούς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο φορολογικό νομοσχέδιο, εκφράζοντας την αγωνία για το μέλλον μας.

Για το μικρομεσαίο εμπόριο, η υπερφορολόγηση που εισάγεται θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους περισσότερους από εμάς στην ανέχεια, στις οφειλές και τελικά στο κλείσιμο.

Αν θέλουμε να συνεχιστεί η ανάπτυξη της οικονομίας, να δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά και τη μικρομεσαία οικογένεια, πρέπει το κράτος να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και όχι να την ενοχοποιεί.

Λέμε ΟΧΙ στην οριζόντια ορολόγηση του Εμπορίου.

To top