Εργατικό Κέντρο Λέσβου: «Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ Μανταμάδου»

Εργατικό Κέντρο Λέσβου: «Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ Μανταμάδου»

Κάλεσμα για συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι έξω από το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μυτιλήνη απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου στους εργαζόμενους, εργαζόμενες, επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους του νησιού ενάντια στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μανταμάδου.

Σε ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

Εκφράζουμε τη στήριξή μας στους κατοίκους του Μανταμάδου, που άλλη μια φορά παλεύουν για να κρατήσουν το κατάστημα των ΕΛ-ΤΑ στον τόπο τους. Ένα κατάστημα που εξυπηρετούσε τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων του Μανταμάδου, αλλά και όλης της περιοχής.

Στηρίζουμε την απαίτηση να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛ-ΤΑ στο Μανταμάδο, που σήμερα λειτουργεί μόνο με μια μόνιμη εργαζόμενη και εξυπηρετεί καθημερινά τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Έχουν μεγάλες ευθύνες η κυβέρνηση της ΝΔ και οι προηγούμενες των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που με την πολιτική τους υπηρετούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, όπως τα ΕΛ-ΤΑ και όχι τις ανάγκες των πολλών.

Οι ταχυδρομικές υπηρεσίες δεν μπαίνουν στο ζύγι της κερδοφορίας του κεφαλαίου!

Να μην κλείσει κανένα υποκατάστημα των ΕΛ-ΤΑ, πουθενά στο τόπο μας και στη χώρα μας. Με δεδομένο την επέκταση του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και του ταχυδρομείου, απαιτείται πρόσληψη και όχι απόλυση προσωπικού των ΕΛ-ΤΑ, αύξηση μισθών και δικαιωμάτων, με μόνιμη και σταθερή δουλειά για τους εργαζόμενους τους.

Καλούμε σε ξεσηκωμό όχι μόνο τους κατοίκους του Μανταμάδου και των γύρω χωριών, τους φορείς και τους συλλόγους, αλλά τους εργαζόμενους, εργαζόμενες, επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους του νησιού, να δώσουν το παρόν στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 το μεσημέρι έξω από το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μυτιλήνη.

Να παλέψουμε για:

Να μην υποβαθμιστεί το κατάστημα Μανταμάδου σε μιας θέσης.

Να μη γίνει καμιά απόλυση εργαζομένου.

Να μην κλείσει κανένα κατάστημα ΕΛΤΑ.

Να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες των ΕΛΤΑ με μόνιμο προσωπικό.

To top