Κλειστά τα καταστήματα στην Καλλονή στις 23 Νοεμβρίου

Κλειστά τα καταστήματα στην Καλλονή στις 23 Νοεμβρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής συμμετέχει τη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου με κλειστά καταστήματα στις κινητοποιήσεις για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής , η αγορά θα κλείσει στις 12:00 μ.μ

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Φορείς εκπροσώπησης των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών προχωρούν σε κινητοποιήσεις, με αφορμή το φορολογικό σχέδιο νόμου που μπορεί να αποτελέσει την χαριστική βολή για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την συμμετοχή του εμπορικού κόσμου της περιοχής μας στις σχετικές κινητοποιήσεις που θα λάβουν μέρος σε όλη την χώρα.
Για το μικρομεσαίο εμπόριο, η υπερφορολόγηση που εισάγεται θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους περισσότερους από εμας στην ανέχεια, στις οφειλές και τελικά στο κλείσιμο.
Μέσα από την συμμετοχή μας εκφράζουμε την αγωνία για το μέλλον μας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουμε προς κάθε υπεύθυνο την δυσαρέσκειά μας για τηνεξωπραγματική και άδικη φορολογική αντιμετώπισή μας, που θα έχει καταλυτικά αποτελέσματα στην δύσκολη πλέον καθημερινότητά μας και στην αγωνιώδη προσπάθειά μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά.
Αρνούμαστε να πληρώνουμε μονίμως την χρόνια αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία του Κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες και απαιτούμε να αφήσει ήσυχο ένα κλάδο που εδώ και χρόνια λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες, έχοντας πλήρως υιοθετήσει τα POS, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ένταξη στο MyData. Στεκόμαστε ενάντια στις απαράδεκτες διατάξεις του σχεδίου νόμου και ζητάμε την πλήρη απόσυρσή του και την έναρξη ευρύτατου διαλόγου για την καταπολέμηση του φαινομένου της φοροδιαφυγής.
To top