Πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Ακρασίου

Πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Ακρασίου

Πολιτιστικές εκδηλώσεις εν όψη των Χριστουγέννων ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου στο Ακράσι.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου με την A-ΚΡΑΣ(I)ΟΚΑΤΑΝΥΞΗ στην ταβέρνα “ΤΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙ” του Ακρασιώτη Χρήστου Κοντέλη και μεταξύ κρασιού και μεζέ θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με το χωριό και τις δράσεις του Συλλόγου.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρασίου θα στολίσουν την πλατεία του Ακρασίου με ένα τεράστιο Άγιο Βασίλη, Χριστουγεννιάτικο δένδρο, χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια και πολλά άλλα στολίδια. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να δώσει στους λίγους μόνιμους κατοίκους του χωριού μια ξεχωριστή και λαμπερή εικόνα των εορταστικών ημερών που έρχονται.

Παραμονή των Χριστουγέννων μικροί και μεγάλοι θα «πουν» τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους κατοίκους του χωριού, ενώ θα μοιραστεί και το νέο τεύχος του περιοδικού του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΟΥ αρχές Ιανουαρίου 2024 θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του. Tα μέλη του Συλλόγου θα πούυν τα κάλαντα των εορτών (Θεοφανίων, Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων) στο Ακράσι. Όλοι οι παραβρισκόμενοι θα κεραστούν διαφορά εδέσματα, γλυκά και ποτά και θα κληρωθεί πρωτοχρονιάτικο Δώρο.

To top