Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Κείμενο «καταπέλτης» από την ομάδα Αχτσιόγλου

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Κείμενο «καταπέλτης» από την ομάδα Αχτσιόγλου

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ομιλία του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη μετά και τη χθεσινή «βόμβα» για δημοψήφισμα που θα αφορά τα τέσσερα υπό διαγραφή στελέχη.

Η ομάδα 6+6 που βρίσκεται κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου με κείμενο που κατέθεσε κάνει λόγο για πρωτοφανή στην ιστορία του κόμματος ιδεολογική και θεσμική κρίση, η οποία όπως αναφέρει έχει χαρακτηριστικά διάλυσης.

Στο ίδιο κείμενο, γίνεται ειδική αναφορά στο διάγγελμα για διαγραφές μέσω δημοψηφίσματος που προανήγγειλε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης για τα 4 υπό διαγραφή στελέχη του κόμματος, με την ομάδα Αχτσιόγλου να υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε οποιοδήποτε όριο δημοκρατικής λειτουργίας.

«Η πρόταση αυτή και το πολιτικό προσωπικό που την εμπνεύστηκε και την υποστηρίζει οφείλουν να αποδοκιμαστούν από το σύνολο των μελών και των κομματικών οργάνων. Αποτελεί το ακρότατο όριο της λογικής του αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου μέσα στο κόμμα, το οποίο ο ίδιος του ο Πρόεδρος χαρακτηρίζει «άρρωστο». Μπροστά στην αδυναμία να παράξουν πολιτικό περιεχόμενο επενδύουν στο διχασμό και τελικά τη διάλυση.

Πηγή: in.gr

To top