Νοσοκομείο Μυτιλήνης: 4.500 επισκέψεις σε τρία χρόνια στο Ιατρείο Πόνου

Νοσοκομείο Μυτιλήνης: 4.500 επισκέψεις σε τρία χρόνια στο Ιατρείο Πόνου

Τρία χρόνια συνεχούς λειτουργίας συμπλήρωσε το Ιατρείο Πόνου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Με αφορμή την 7η Νοεμβρίου που είναι ημέρα των Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου η Διοίκηση του «Βοστάνειου» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως οι επισκέψεις που έχουν καταγραφεί συνολικά στο Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είναι 4.500 και γίνονται τόσο δια ζώσης όσο και τηλεφωνικά και διαδικτυακά ενώ παράλληλα εξυπηρετούνται ασθενείς ενδονοσοκομειακά μετά από προσκλήσεις των ιατρών των κλινικών και τμημάτων του νοσοκομειακού ιδρύματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα 7 Νοεμβρίου 2023 είναι η ημέρα των Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, το Ιατρείο Πόνου συμπλήρωσε τρία (3) χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ανακουφίζοντας ασθενείς με χρόνιο πόνο.

Οι επισκέψεις που έχουν καταγραφεί συνολικά είναι 4.500 και γίνονται τόσο δια ζώσης όσο και τηλεφωνικά και διαδικτυακά. Παράλληλα εξυπηρετούνται ασθενείς ενδονοσοκομειακά μετά από προσκλήσεις των ιατρών των κλινικών και τμημάτων του νοσοκομείου μας

Το Ιατρείο Πόνου υπάγεται στο Αναισθησιολογικό Τμήμα. Στελεχώνεται από δύο (2) Αναισθησιολόγους με μετεκπαίδευση στο αντικείμενο του χρόνιου πόνου και λειτουργεί καθημερινά.

«Ο χρόνιος πόνος είναι νόσος και η ανακούφιση δικαίωμα»

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο χρόνιος πόνος αντιμετωπίζεται πολυπαραγοντικά και ως εκ τούτου στην Ομάδα του Ιατρείου Πόνου του Νοσοκομείου μας συμμετέχουν μια (1) ψυχολόγος και ένας (1) φυσικοθεραπευτής.

Πρόσφατα παρουσιάστηκε εργασία από το Ιατρείο, στο Πανελλήνιο Συνέδριο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, που εστίαζε στα πολύ καλά αποτελέσματα και στη βελτίωση των ασθενών από τη συνεργασία αυτή.

Το μήνυμα για εφέτος είναι:

Ενσυναίσθηση – Συμπαράσταση – Στήριξη

στους ασθενείς με χρόνιο πόνο και στους φροντιστές τους.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας (καθημερινά)

2251351411 και 2251351369

To top