Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμάνι Μυτιλήνης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο λιμάνι Μυτιλήνης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στη χερσαία ζώνη στο Λιμάνι Μυτιλήνης και συγκεκριμένα κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη λόγω εκδηλώσεων εορτασμού της 111ης επετείου απελευθέρωσης της Μυτιλήνης, όπως ανακοίνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα: 

– Από ώρα 08:45 έως 09:30 θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη, λόγω πομπής της σημαίας της Λέσβου από το Παλιό Δημαρχείο Μυτιλήνης στο κάστρο της πόλης. Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας από το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνον στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, από τον επιβατηγό λιμένα προς πλατεία Κωνσταντινουπόλεως.

– Από ώρα 11:20 μέχρι πέρας της παρελάσεως θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη. Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας από το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως μέχρι το ύψος πύλης Β επιβατηγού λιμένα, έμπροσθεν Τελωνείου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνον προς πλατεία Κυπρίων Πατριωτών μέσω οδού Κωνσταντινουπόλεως και προς Επάνω Σκάλα μέσω της οδού 8ης Νοεμβρίου

Οι οδηγοί όλων των οχημάτων υποχρεούνται την Τετάρτη 08-11-2023 και από ώρα 06:00 για την άμεση απομάκρυνση τους από το ύψος παλιού Λιμεναρχείου έως το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως.

Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι όχημα παραμένει σταθμευμένο, παρεμποδίζει την κυκλοφορία ή τα μέτρα τάξεως και ασφαλείας θα απομακρύνεται με γερανοφόρο όχημα και θα επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις από το Τμήμα Τροχαίας του Κ.Λ Μυτιλήνης.

To top