Π. Παρασκευαΐδης για τα απογευματινά ιατρεία στο Βοστάνειο: «Θα είχε ουσία αν ήταν δωρεάν»

Π. Παρασκευαΐδης για τα απογευματινά ιατρεία στο Βοστάνειο: «Θα είχε ουσία αν ήταν δωρεάν»

Τη διαφωνία του για τα απογευματινά ιατρεία στο Βοστάνειο εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑλ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, τονίζοντας ότι θα αποτελούσε ουσιαστική κοινωνική παρέμβαση, υπέρ των αδυνάτων, αν ήταν δωρεάν.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας μας περνάνε πολύ δύσκολα. Η ακρίβεια, ιδίως στα τρόφιμα αλλά και παντού εξανεμίζει το ελάχιστο εισόδημά τους. Οι νέες αυξήσεις στην ενέργεια τους οδηγούν σε νέες αβάσταχτες επιβαρύνσεις. Μέσα σ΄ αυτές τις συνθήκες θα είχε ουσία και νόημα για το λαό, τα απογευματινά ιατρεία στο Νοσοκομείο να είναι δωρεάν επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου η πρόσθετη αποζημίωση των ιατρών για την απογευματινή απασχόλησή τους.
Αυτό θα ήταν κοινωνική παρέμβαση υπέρ των αδυνάτων συμπολιτών μας. Δυστυχώς όμως η Νέα Δημοκρατία δεν πιστεύει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, γι αυτό και το ιδιωτικοποιεί αργά αργά και σταθερά, κομμάτι κομμάτι.
Μόνο οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατοχυρώνουν πλήρως και δωρεάν το υπέρτατο αυτό κοινωνικό αγαθό της υγείας του λαού.»

To top