Συναντήσεις Παρασκευαϊδη με εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς και τους ιδιοκτήτες Φορτηγών

Συναντήσεις Παρασκευαϊδη με εργαζόμενους  στην Τράπεζα Πειραιώς και τους ιδιοκτήτες Φορτηγών

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς Λέσβου  ενημερώθηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  Παναγιώτης  Παρασκευαΐδης, σε συνάντηση που είχε  την Τρίτη με  αντιπροσωπεία εργαζομένων. Συναντήθηκε επίσης και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Φορτηγών Οχημάτων για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Ειδικότερα, όσο αφορά την Τράπεζα Πειραιώς οι εργαζόμενοι του γνωστοποίησαν το περιεχόμενο εξώδικης διαμαρτυρίας που έχει σταλεί στη Διοίκηση της Τράπεζας για αντεργατικές μεθοδεύσεις και καταστρατήγηση της εργατικής νομοθεσίας. Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε για κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας.

Επιπρόσθετα, σήμερα 18 Οκτωβρίου 2023, ο Βουλευτής είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Φορτηγών Οχημάτων Ελαφρών και Βαρέων Μεταφορών ΔΧ Ν. Λέσβου, και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών, κ. Προκοπίου Εμμανουήλ, για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους προκειμένου να μεταφερθούν στην αυριανή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, οι κατ’ άρθρον προτάσεις τους, για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του κλάδου τους που αφορά τη χρησιμοποίηση μισθωμένων οχημάτων χωρίς οδηγό στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές στα πλαίσια της ενσωμάτωσης της Οδηγίας 2006/1/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όπως τροποποιήθηκε με τις Οδηγίες ΕΕ/2022/738 και ΕΕ/2021/1187 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

To top