Στη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Αλκ. Στεφανή: «Σήμερα αισθάνομαι δικαιωμένος παρά ποτέ για την επιλογή μου»

Στη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για  τον Αλκ. Στεφανή: «Σήμερα αισθάνομαι δικαιωμένος παρά ποτέ για την επιλογή μου»

Νέα επίσκεψη – αστραπή στη Μυτιλήνη πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επιστρέφοντας από τη Βουλγαρία προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών απέναντι στον Κώστα Μουτζούρη.

Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα ο Πρωθυπουργός έφθασε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και πραγματοποίησε ομιλία στον αύλειο χώρο, παρουσία στελεχών και φίλων του συνδυασμού.

«Σήμερα αισθάνομαι περισσότερο παρα ποτέ δικαιωμένος για αυτή την επιλογή μου. Ήρθα από την τριμερή συνάντηση  στην Βουλγαρία για μία σύντομη στάση για να επαναλάβω πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σήμερα αυτο που ξεκινήσαμε χθες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

«Κι επειδή έχουμε μια καλή εμπειρία στο να κερδίσουμε εκλογες είμαι σίγουρος πως κι αυτή τη φορά πάλι νικητές θα είμαστε»

Ο ίδιος υπογράμμισε «Ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά μεθοδικός εξαιρετικά οργανωμένος, εχει όραμα έχει πάθος και τον χρειαζόμαστε σ αυτη την δύσκολη συγκυρία . Χρειαζόμαστε έναν Περιφερειάρχη που να μιλάμε την ίδια γλώσσα σε μια ευαίσθητη περιφερεια» .

 

To top