Στρατής Αλμπάνης | Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφέλο

Στρατής Αλμπάνης | Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφέλο

Είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Μυτιλήνη, και αγαπώ πραγματικά αυτήν την πόλη .

Ανήκω σε μία γενιά η οποία αδικήθηκε πολύ από τις προηγούμενες και θέλω να αγωνιστώ για να μην αδικήσουμε εμείς τις επόμενες γενιές. Είμαστε μια γενιά γεμάτη ενέργεια και φιλοδοξία. Η Μυτιλήνη και τα χωριά μας έχουν απεριόριστες δυνατότητες και είναι καιρός να αναλάβουμε το μέλλον μας στα χέρια μας.

Θέλω να προσπαθήσω για την επιβεβλημένη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας, θέλω να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους και υπερήφανους που ζούνε σε αυτό τον τόπο, θέλω να τους βλέπω να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον.

Θέλω να προσπαθήσω να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απασχόλησης και καριέρας για όλους, θέλω να υποστηρίξουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και την προώθηση της καινοτομίας, να δημιουργήσουμε ένα υγιές περιβάλλον για τους νέους ανθρώπους όπου θα μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους χωρίς όρια.

Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας. Θέλω να συμβάλω ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι νέοι θα μπορούν να εκφραστούν μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, θα στηρίξουμε αθλητικές εκδηλώσεις και πολιτιστικά προγράμματα που θα φέρουν την νεολαία πιο κοντά και θα τους δώσουμε ευκαιρίες για εξέλιξη.

Ας εργαστούμε ΜΑΖΙ για ένα καλύτερο αύριο καταρχήν για εμάς και ύστερα για τα παιδιά μας διότι μέσα από εμάς “ανθίζουν” και εκείνα.

Αλμπάνης Ευστράτιος

To top