Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας SEATRADE EUROPE

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας SEATRADE EUROPE

Τη Λέσβο ως έναν ανερχόμενο κρουαζιερικό προορισμό παρουσίασε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας και συνεδρίου  Seatrade Europe, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στο Αμβούργο.

Πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις, όπου παρουσιάστηκε το Nautical Port Evaluation Report, μια αναφορά με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προορισμού, ενώ έχει ήδη αποσταλεί  ο πλήρης φάκελος σε πάνω από 25 εταιρείες κρουαζιέρας. Επίσης, δόθηκαν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές στον προορισμό και παρουσιάστηκε το Lesvos Cruise Excursion Book, που περιλαμβάνει πάνω από 35 επιλογές εκδρομών για όλες τις κατηγορίες πλοίων και επιβατών.

Σε αυτήν την προσπάθεια, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεργάζεται με την Five Senses Consulting, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα του τουρισμού και των κρουαζιέρων. Η συνεργασία αυτή ενίσχυσε τις προσπάθειες προώθησης του προορισμού και της περιοχής ως ανερχόμενου προορισμού κρουαζιέρας και ενίσχυσε την παρουσία της Περιφέρειας στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Ο Περιφερειάρχης της Βορείου Αιγαίου, κ. Μουτζούρης, δήλωσε: “Η Λέσβος διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας προορισμός, ειδικά στην κατηγορία Luxury, για να έχει επιτυχημένες τεχνικές προσεγγίσεις αλλά και για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια μας , θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για το νησί της Λέσβου συνολικά. Συνεχίζουμε την παρουσία μας στα κέντρα αποφάσεων και σύντομα θα ενισχύσουμε τη διαδραστική πληροφόρηση μέσω μιας καινοτόμου δράσης που χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας σφραγίδες QR και NFC tags. Αυτό θα επιτρέψει σε όλους τους επισκέπτες να αντλήσουν πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της Λέσβου σε πολλαπλές γλώσσες, ενισχύοντας έτσι τη σύνδεσή τους με την τοπική επιχειρηματικότητα.”

 

 

 

To top