Επίσκεψη Π. Κουφέλου Υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης στις Υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης

Επίσκεψη Π. Κουφέλου Υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης στις Υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης

Υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση καθαριότητας Δήμου Μυτιληνης και συζήτησε με τους εργαζόμενους της καθαριότητας στην πρώην “Χωματερή”. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις υπηρεσίες στο κεντρικό κτίριο του Δήμου, το ΚΕΠ Μυτιλήνης, τις υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας, τη Δημοτική βιβλιοθήκη και τους υπαλλήλους του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημέρωσε τα υπηρεσιακά στελέχη για τις προτάσεις της παράταξης σχετικά με τη βελτίωση λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών. Η επίσκεψη έγινε τόσο για θεσμικούς όσο και για ουσιαστικούς λόγους, καθώς στη διάρκειά της συζητήθηκαν μείζονα ζητήματα που αφορούν το δήμο Μυτιλήνης και τις υπηρεσίες του.

Ο κ. Κουφελος μεταξύ άλλων δήλωσε :

“Χρειάζεται σχέδιο, συνεργασία και συνεχή επαγρύπνηση σε κάθε παρέμβαση που γίνεται για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μυτιλήνης και οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Η διοικητική και επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου για τη Δημοτική Παράταξη “Νέα δράση νέος Δήμος” είναι σε πρώτη προτεραιότητα.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι η οργάνωση, η στελέχωση, η λειτουργία και υποδομή ενός Δήμου είναι οι παράμετροι για την αποτελεσματική άσκηση των αρμοδιοτήτων του”.

To top