Κυρατζής Ευστράτιος | Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη

Κυρατζής Ευστράτιος | Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη

Ονομάζομαι Ευστράτιος Κυρατζής – Χρυσοστόμου ,γεννήθηκα το 1966 στο Σκαλοχώρι Λέσβου και κατοικώ στην Άντισσα Λέσβου. Είμαι παντρεμένος με τη Ζάννα Οικονομίδη και έχουμε αποκτήσει μια κόρη, απόφοιτο της σχολής πολιτικών επιστημών και της νομικής.
Εργάζομαι από το 1990 ως διαχειριστής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκαλοχωρίου και σε συνεργασία με τον αδερφό μου Δημήτρη , έχουμε δημιουργήσει μια σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα.
Ως ενεργός πολίτης διετέλεσα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου το χρονικό διάστημα 2007-2009 και πέτυχα ,μεταξύ άλλων, να δοθεί για πρώτη φορά επιδότηση αιγοπρόβειου γάλακτος σε όλους τους παραγωγούς των νησιών του Αιγαίου, η οποία καταβάλλεται μέχρι και σήμερα και το ενδεικτικό ποσό της για το δικό μας νησί , τη Λέσβο, ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010-2015 ως δημοτικός σύμβουλος στον ενιαίο “Δήμο Λέσβου” , από το 2015-2019 επίσης ως δημοτικός σύμβουλος και απο το 2019 έως και σήμερα ως περιφερειακός σύμβουλος στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στα πλαίσια αυτών των ετών άλλοτε άσκησα κριτική στα πεπραγμένα της κάθε αρχής αλλά και όταν αυτό κρίθηκε απαραίτητο “έβαλα πλάτη” στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές.
Η επι σειρά ετών ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μας και κυρίως ο ζήλος μου για ουσιαστική προσφορά με οδηγήσαν στην απόφαση να θέσω τον εαυτό μου εκ νέου υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη παράταξη “Αλμα Ανάπτυξης” για μια σύγχρονη Περιφέρεια αντάξια των προσδοκιών μας.
“Με εφόδια τις αξίες, την εμπειρία, το μεράκι και την ηθική μας υποχρέωση στους συμπολίτες μας θα διεκδικήσουμε μια Περιφέρεια αντάξια των προσδοκιών μας”

 

To top