Παναγιώτης Χατζηκυριάκος | Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Παναγιώτης Χατζηκυριάκος | Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Ονομάζομαι Παναγιώτης Χατζηκυριάκος.

Αποφοίτησα από το Τμήμα  Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης  το 2000. Το 2003 άνοιξα το τουριστικό – ναυτικό γραφείο μου και μέσα από μία διαδρομή 20 ετών εγώ και οι συνεργάτες μου, διότι η δουλειά μου απαιτεί ομαδικότητα και συνεργασία, εξυπηρετήσαμε αρκετούς χιλιάδες ανθρώπους οργανώνοντας τις διακοπές τους. Δώσαμε μεγάλη έμφαση στον εισερχόμενο τουρισμό και στην εξυπηρέτηση σκαφών με σημαντικούς επιβάτες .

Επίσης από το 2016 έως και σήμερα με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου ως πρόεδρο της  Ένωσης Τουριστικών – Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου, και μέλος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδας (FEDHATTA),   καταφέραμε και κρατήσαμε όρθιο τον τουρισμό της Λέσβου μετά από τις συνεχόμενες κρίσεις  των τελευταίων ετών και φτάσαμε επιτέλους το 2023 να είναι μια ικανοποιητική χρονιά με καλές προοπτικές για την συνέχεια. Για να είναι  καλή η συνέχεια  χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνεργασία.

Μαζί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή και όλη την ομάδα του Συνδυασμού ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, πιστεύουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού  και την ώθηση που μπορεί να δώσει στο Βόρειο Αιγαίο. Και ξέρουμε τον τρόπο.

To top