Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Σπανέλλης – Μεσίστιες με εντολή Περιφερειάρχη οι σημαίες της Περιφέρειας

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Σπανέλλης – Μεσίστιες με εντολή Περιφερειάρχη οι σημαίες της Περιφέρειας

Θλίψη έχει σκορπίσει η ξαφνική  απώλεια  σε ηλικία 69 ετών του πολιτικού μηχανικού  τέως Γενικού Διευθυντή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και επί σειρά ετών διευθυντή της Νομαρχίας Λέσβου,  Γιώργου Σπανέλλη.  Είχε διετελέσει και Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου του ΤΕΕ. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης  σε γραπτή δήλωσή του εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογένειας του ενώ έκανε γνωστό ότι ως ελάχιστος φόρος τιμής οι σημαίες της Περιφέρειας θα κυματίζουν μεσίστιες.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις  το μεσημέρι στην Ενορία Βαρειάς

 

Αναλυτικά η δήλωση του Περιφερειάρχη:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης για το θάνατο του πρώην Γενικού Διευθυντή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Γιώργου Σπανέλλη εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείου του εκλιπόντος με την παρακάτω δήλωση:

« Με βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση , πληροφορήθηκα τον ξαφνικό θάνατο ενός σημαντικού ανθρώπου και πρώην Γενικού Διευθυντή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Γιώργου Σπανέλλη. Ο εκλιπών πρόσφερε σημαντικό έργο με ακεραιότητα ως υποδειγματικός υπάλληλος επί σειρά ετών. Με οδύνη εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ως ελάχιστο φόρο τιμής οι σημαίες της Περιφέρειας θα κυματίζουν μεσίστιες την ημέρα της κηδείας του. Καλό ταξίδι Γιώργο. »

To top