Με σύνθημα «όλοι μαζί» εγκαινίασε ο Πανάγος Κουφέλος το εκλογικό του κέντρο στην προκυμαία

Με σύνθημα «όλοι μαζί» εγκαινίασε ο Πανάγος Κουφέλος το εκλογικό του κέντρο στην προκυμαία

Με δυναμική παρουσία  υποψηφίων και πλήθους κόσμου  πραγματοποιήθηκαν  το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια στο κατάμεστο από κόσμο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέα Δράση, Νέος Δήμος» στην προκυμαία,  με επικεφαλής  τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Πανάγο Κουφέλο. Ο κ. Κουφέλος, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του,  παρουσίασε το πρόγραμμά του για το Δήμο Μυτιλήνης έδωσε έμφαση στους νέους και κάλεσε όλους σε μια κοινή προσπάθεια για την «Μυτιλήνη που ονειρευόμαστε» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν  ο υποψήφιος δήμαρχος Πανάγος Κουφέλος με τον βουλευτή Λέσβου της ΝΔ, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πανάγος Κουφέλος, στην ομιλία του,αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε ξανά μετά τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου την περασμένη Τρίτη , στην δεύτερη ανοιχτή  εκδήλωση του συνδυασμού  ,αναφέρθηκε στο όραμα και τους στόχους του συνδυασμού για τον τόπο,με το σύνθημα «Όλοι μαζι» .

«Κάποιοι από εσάς θα με θυμόσαστε από μικρό παιδί, το δεύτερο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους απ’ τους οποίους μάθαμε πολλά πράγματα και σήμερα είναι εδώ για να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους» ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του

«Ίσως το πιο σπουδαίο είναι ότι βλέπω σήμερα εδώ πολλούς νέους ανθρώπους και αφού έχουμε μαζί μας τους νέους, δεν φοβάμαι τίποτα» συμπλήρωσε ο ίδιος

Ακολούθησε η παρουσίαση των βασικών αξόνων του προγράμματος του Δημοτικού Συνδυασμού «Νέα Δράση, Νέος Δήμος» το οποίο χαρακτήρισε ως ρεαλιστικό και συγκεκριμένο χωρίς γενικόλογα.

Το πρόγραμμα αποτελείται από  δέκα +1  άξονες και αφορά τον καθαρό Δήμο με έμφαση στο περιβάλλον, καλύτερες υποδομές, θωράκιση απέναντι στην κλιματική κρίση, έργο για παιδιά, κοινωνική πολιτική, άθληση σε κάθε χωριό και γειτονιά, ο δήμος στην υπηρεσία του πολίτη και της επιχείρησης, ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα, φροντίδα για τα αδέσποτα, πολιτισμός, εμπιστοσύνη στην τεχνολογία.

Τόνισε επίσης πως «Το όραμά μας είναι κοινό! Όλοι θέλουμε ο Δήμος μας να μας προσφέρει τους λόγους για να ζούμε εδώ, κάθε εποχή του χρόνου. Ονειρευόμαστε έναν τόπο που μας παρέχει ευκαιρίες, ασφάλεια και τις κατάλληλες υποδομές. Θέλουμε ο Δήμος μας να μας γεμίζει περηφάνια!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουφέλος κάλεσε τους συνυποψηφίους του σε δημόσια συζήτηση για τις προτάσεις και τις προτεραιότητές τους για το Δήμο Μυτιλήνης

Κλείνοντας,  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Δράση Νέος Δήμος” κάλεσε όλους να στηρίξουν τον συνδυασμό του στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου τονίζοντας ότι  ότι «Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη Μυτιλήνη που ονειρευόμαστε».

 

To top