Βάσω Χοχλάκα: «Πολλοί θα ήταν ευχαριστημένοι αν δεν τα είχαμε καταφέρει»

Βάσω Χοχλάκα: «Πολλοί θα ήταν ευχαριστημένοι αν δεν τα είχαμε καταφέρει»

Κάλεσμα στους  πολίτες για ψήφο εμπιστοσύνης στον συνδυασμό της , απηύθυνε η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Βάσω Χοχλάκα, επικεφαλής του συνδυασμού  “Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας” κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης .

Από νωρίς, έξω από το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στη Π. Κουντουριώτη 47Γ (δίπλα στο βιβλιοπωλείο Book & Art), συγκεντρώθηκαν υποψήφιοι σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού ενώ το παρών έδωσαν  πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ   αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Αφού τελέσθηκε ο αγιασμός, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Μαργαρίτα και τον γιο της Στράτο,  η  Βάσω Χοχλάκα στη σύντομη ομιλία της,  ζήτησε από τους πολίτες  να την εμπιστευτούν παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας μέσα από μια πολυκομματική παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους νησιώτες και νησιώτισες, ενώ δεν έλειψαν και οι βολές προς τις παρατάξεις Στεφανή και Μουτζούρη.

«Πολλοί θα ήταν ευχαριστημένοι αν δεν τα είχαμε καταφέρει, είτε στην παράταξη του κ. Στεφανή είτε στην παράταξη του κ. Μουτζούρη».

Στη συνέχεια τόνισε οτι  «η παράταξή μας μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό το αλαζονικό δίλημμα, στην επιλογή του κ. Μητσοτάκη και στον υποψήφιο που δεν επιθυμεί ο κ. Μητσοτάκης»

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν μεταξύ άλλων  γνωστά παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Νάσος Γιακαλής,  Σταύρος Μαριγλής, Μαρία Ψήμμα και Κώστας Κορδώνης καθώς επίσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας καθώς και ο Στρατής Λιαρέλλης. Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ το παρών έδωσε ο τέως βουλευτής Γιάννης Μπουρνούς.

 

 

To top