Ευφορία και πνευματικότητα στο νησί της Λέσβου!

Ευφορία και πνευματικότητα στο νησί της Λέσβου!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Μια διοργάνωση του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, όπου για 5η συνεχή χρονιά κατάφερε να προβάλει την φυσική ομορφιά του νησιού μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων προβάλλοντας ταυτόχρονα την έννοια του well-being.

Ένα φεστιβάλ, 4 ημέρες, σε 3 σημεία του νησιού – Μόλυβος, Πέτρα, και Πλωμάρι – με πάνω από 40 δράσεις και 22 δασκάλους από όλο τον κόσμο.  Τις δύο πρώτες ημέρες του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις σε Μόλυβο και Πλωμάρι, ενώ το Σαββατοκύριακο η καρδιά του φεστιβάλ χτύπησε σε Μόλυβο και Πέτρα.

Κατά τη διάρκεια και των τεσσάρων ημερών, ενήλικες και παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διάφορες δράσεις, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο πευκοδάσος, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, σε αίθουσες με μαγική θέα στο ηλιοβασίλεμα, σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους νωρίς το πρωί ακούγοντας το κύμα της θάλασσας, σε όμορφες αυλές ξενοδοχείων, σε αγροκτήματα κάτω από τα άστρα ή σε beach bars, να παρακολουθήσουν πρακτικές χαλάρωσης  του σώματος και του νου, να γνωρίσουν νέους τρόπους εκγύμνασης, να γνωρίσουν περισσότερα για τη σωματική και ψυχική υγεία και να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά του νησιού και τη θεραπευτική του ενέργεια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη, τα μέλη του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, για την διάθεση του χώρου τους για τη διεξαγωγή δράσεων, την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας για την παραχώρηση άδειας χρήσης δημόσιων χώρων, καθώς επίσης και το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Καλλονής (Σ.Ε.ΠΥ.Κ.), για την συμβολή τους σε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Αλσύλλιο Μολύβου.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους τους δασκάλους που συμμετείχαν και υποστήριξαν το φεστιβάλ.

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου είχε την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού & Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου και του Robert Βetz Transformation.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το A-Luxury Villas και την Toumba Eco Farm για την περιοχή του Πλωμαρίου.

Χορηγοί του Φεστιβάλ ήταν: Eressian Hotel & Hammam Spa, Anna Liamo Bartling- Four Senses Day Spa and NIYAMAS.

Το φεστιβάλ στηρίχθηκε δυναμικά από διάφορους φορείς χορηγούς και υποστηρικτές.

 

To top